Kaipaatko tukea?

Onkohan tämä gluteenitonta?

Sisältääköhän suklaa gluteenia? Mistä löydän parhaiten gluteenittomia tuotteita? Apu löytyy!

Voit soittaa sihteerillemme, kysyä sähköpostin kautta, Kysy Ainolta puhelinnumero alla, fecebookissa tai etusivun alareunassa olevalla lomakkeella tai tule tilaisuuksiimme joita järjestämme joka kuukauden toinen tiistai erilaisilla teemoilla ja aiheilla, tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumat osiosta. Tilaisuuksissa tapaat yhdistyksemme väkeä ja muita samassa tilanteessa olevia.

Yhdistyksen hallituksen jäsenet ovat osaavia vapaaehtoisia, useimmat itse keliaakikkoja. Heiltä voit kysyä neuvoa kaikessa ruokavalioon ja keliakiaan liittyvissä pulmissa, kaipasitpa vinkkejä leivontaan tai vaikkapa tietoa ruokavaliokorvauksesta.

Voit tiedustella myös yhdistyksemme toiminnasta tai gluteenittomien tuotteiden hinnoista ja saatavuudesta omalla alueellamme.

Terveisin Oulun yhdistyksen väki

Aino Pohjoisaho 040558 7262, tukihenkilövastaava, Oulu