Toiminta

Hyvä potentiaalinen jäsen. Yhdistyksen toiminta on kohdassa Tapahtumat kalenterimuodossa. Kalenterista voi helposti seurata taphtumien ajankohdat.

Yhdistyksen toiminta

Oulun seudun keliakiayhdistys ry perustettiin Aleksinkulman tiloissa 31.3.1992. Yhdistys kokoontuu edelleen pääsääntöisesti Aleksinkulmassa Aleksanterinkatu 9, kuukauden toisena tiistaina, Kokoontumisia pyritään järjestämään vuosittain myös yhdistyksen piiriin kuuluvissa lähikunnissa.

Oulun seudun keliakiayhdistyksen jäsenmäärä on n.1100 henkilöä. Yhdistys tukee jäseniään mm. järjestämällä edullisia lippuja konsertteihin, Oulun teatteriin, koko perheelle esim. HopLop tai Superparkkiin. Teemme reissuja lähikuntiin, vähän kauemmas Ranuan eläinpuistoon tai Kajaanin kaupungin teatteriin. Yleensä vuoteen kuuluu myös Asiantuntija luentoja.

Tapahtumat vaihtelevat vuosittain ja uusia ideoita otamme ilolla vastaan.