Paikallisia gluteenittomia palveluita ja tuotteita

Uusi kotileipomo Delielle on aloittanut toimintansa Oulussa. Yhteydenotot Elle Moilanen puh:050 465 0455.

Magnolia Coffee & Bakery

Magnolia Coffee & Bakery on uusi kahvilakonsepti Oulussa, joka tarjoilee ravintorikkaammin tuotettuja makeita ja suolaisia kahvilatuotteita puhtaista raaka-aineista. Tuotannosta on karsittu vehnäjauhot ja valkoiset sokerit. Kaikki tuotteet ovat gluteenittomia, joten kontaminaatioriskiä ei ole. Kaikki tuotteet leivotaan itse paikan päällä (mm. vehnätärkkelystä ei käytetä). 

Torikatu 15-17, 90100 Oulu (Pekurin patio)

https://magnoliacafe.fi/


Juuriska

Oulun Raksilan Citymarketista saa Juuriskan gluteenittomia, vegaanisia hapanjuurileipiä ja käsintehtyjä riisipiirakoita pakastetuotteina. Tuotteet valmistetaan ilman teollista hiivaa ja vain laadukkaista raaka-aineista. Leipomo on täysin gluteeniton ja vegaaninen ja sijaitsee Pohjois-Karjalassa Kontiolahdella. 

https://www.juuriska.fi/

Kalaliike H. Kuha Iissä

Valikoimasta löytyy useita gluteenittomia tuotteita. Paistetut muikut, lohinuggetit, hiillostetut kalatuotteet, savustetut kalatuotteet, loimutetut kalatuotteet, oman keittiön kalaisia salaatteja ja kastikkeita sekä laadukas valikoima tuoretta kalaa sesonkien mukaan. 

Tuotteita saa myös monista K-kaupoista Oulun alueella. 

https://kalaliikekuha.fi/


Huovisen Leipomo Oulussa

Gluteenittomat tuotteet valmistuvat Kastellin leipomossa päivittäin, käsityönä, niin makeat kuin suolaisetkin tuotteet - aina agluteenittomasta hääkakusta kinkkupizzaan.  

Gluteeniton leipomo ja kahvila sijaitsevat Kastellissa, Pihtakuja 1.  Toiset kahvilamyymälät sijaitsevat Maikkulassa Kangaskontiontie 12 ja Oulun keskustassa Ilmarinkatu 16.

https://huovisenleipomo.fi/tuotteet/gluteenittomat-tuotteet/